طرز تهیه استیک گوشت

استیک گوشت از غذاهای خوشمزه و پرطرفداراست و به عنوان یک غذای بین‌المللی در سراسر جهان شناخته می‌شود. مهم‌ترین و موثرترین مرحله‌‌ی تهیه این غذا، خرید گوشت مرغوب و با ضخامت مناسب است. اگر بخواهید استیک لذیذ و مغز پخت شده‌‌ای درست کنید بهتر است از گوشت راسته استفاده کنید، اما برای پخت استیک آبدار بهتر است از فیله گوساله استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه استیک گوشت (برای 4  نفر)

  • راسته یا فیله استیکی گوساله: 4 عدد
  • روغن زیتون: 8 قاشق غذا خوری
  • سیر: 4 حبه
  • رزماری خشک: چند ساقه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار نیاز

مرحله اول

در این مرحله برای تهیه استیک خوش طعم و آبدار، گوشت را طعم‌دار می‌کنیم. برای این منظور گوشت را در ظرف مناسب قرار می‌دهیم و روغن زیتون را اضافه می‌کنیم. گوشت را به خوبی با دست ماساژ می‌دهیم تا روغن زیتون به خورد آن برود.

مرحله دوم

پوست سیر را جدا می‌‌کنیم، می‌ شوییم و با دندانه‌های ریز رنده رنده می‌کنیم.
سیر را به ظرف اضافه کرده و به آرامی ماساژ می‌دهیم تا عطر و طعم فوق‌العاده سیر به خورد گوشت برود.

مرحله سوم

در این مرحله نمک و فلفل سیاه را به مقدار نیاز اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

مجدداً تکه‌های گوشت را به آرامی ورز می‌دهیم و رزماری‌ها را به ظرف اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

روی ظرف را با سلفون به طور کامل می‌پوشانیم. به مدت 8 الی 12 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا فیله‌ها به خوبی مزه‌دار شوند.

مرحله ششم

تابه گریل را روی حرارت متوسط قرارداده و اجازه می‌دهیم کاملاً گرم شود. گوشت را درون تابه می‌گذاریم، زمانی که یک سمت استیک به مقدار دلخواه شما گریل شد آن را بچرخانید.

برای خوشمزه‌تر شدن استیک، می‌توانید یک بوته سیر را افقی نصف کنید و هنگامی که گوشت را می‌چرخانید روی آن بمالید. همچنین می‌توانید در حین پخت دو طرف استیک را به کره آغتشه کنید. کره باعث می شود استیک شما طعم بهشتی داشته باشد.

برچسب‌ ها :

دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0
X